keyboard_arrow_left
search

Huur een auto

directions_car

Verhuur je auto

help_outline

Help

menu menu Menu help_outline Help directions_car Verhuur je auto person Log in

Zoek een vraag

Community

MyWheels is geen traditioneel bedrijf. Zo is winst niet ons doel, streven we idealen na en zijn we georganiseerd op basis van sociocratie. Leefbare buurten, bewuste keuzes en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke idealen. Samen met de MyWheels community, onze leden, proberen we die idealen te bereiken. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen of bij ons willen werken.
Via verschillende kanalen proberen we samen veranderingen tot stand te brengen. Zowel via FacebookTwitter en de blog als door bijeenkomsten in het hele land. Op Facebook houden wij een agenda bij van alle evenementen die wij zelf organiseren of waarbij wij aanwezig zijn. Daarnaast plaatsen we op Facebook regelmatig nieuws over de MyWheels community, bijvoorbeeld ervaringen van leden, nieuwe auto’s en onze leden in het nieuws. Op Twitter posten we regelmatig actueel nieuws over autodelen en de deeleconomie en houden we je op de hoogte van nieuwe blogartikelen.
Op onze blog plaatsen wij regelmatig updates over MyWheels, evenementen waarbij we aanwezig zijn en nieuwsberichten over autodelen en de deeleconomie. Zo proberen we onze leden op de hoogte te houden van de snelle ontwikkelingen op het gebied van autodelen. Onder elk artikel kun je een reactie plaatsen, jouw mening is belangrijk voor ons.
Je kunt op ieder moment contact met ons opnemen. Voor vragen over jouw specifieke situatie zijn we het best te bereiken via e-mail: support@mywheels.nl. Via ons contactformulier kun je eenvoudig een mail sturen. Op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 kun je ons ook bellen: 085-7734222. Vragen stellen via Facebook of Twitterkan ook, we proberen dan zo snel mogelijk te antwoorden.
MyWheels is lokaal georganiseerd. Inmiddels staat in vrijwel elke grote plaats in Nederland een deelauto van MyWheels. Steeds meer plaatsen hebben een coördinator, het aanspreekpunt voor alles wat met autodelen te maken heeft in die plaats. Zo hopen we dat je snel geholpen kunt worden bij problemen en je ons beter leert kennen. Elke plaats heeft een eigen plek binnen MyWheels. Op de plaatspagina staat lokaal nieuws en stelt de coördinator zich aan je voor. Hieronder staat een lijst van alle plaatspagina’s. Staat jouw plaats er nog niet tussen en zou je wel MyWheels coördinator willen zijn? Neem dan contact met ons op via support@mywheels.nl. Als je coördinator bent van jouw plaats, kun je zelf alle gegevens wijzigen. Klik op de link voor meer informatie over het wijzigen van een plaatspagina.