Zoek een vraag

Huisstijl

MyWheels bestaat uit een flinke community van mensen in het hele land, medewerkers, verhuurders en huurders. In de communicatie naar buiten is het belangrijk om toch één herkenbaar gezicht te hebben. Dat is onze huisstijl. Hier vind je hulpmiddelen om de huisstijl zelf te gebruiken voor promotie materiaal.
MyWheels gebruikt het MyWheels logo altijd linksboven in zijn uitingen. Ons lettertype is Omnes, als dat niet beschikbaar is gebruik Arial. MyWheels werkt in zijn uitingen meestal met grote beeldvullende foto’s met linksboven het logo en daaronder een korte tekst in het wit. Hieronder zijn een aantal foto’s te vinden die je hiervoor kunt gebruiken. Voor overige pagina’s laten we de achtergrond wit. De teksten zijn geschreven in een grijstint, voor accenten kunnen de MyWheels kleuren worden gebruikt, zie de kleurcodes

We zouden het erg fijn vinden als je onze richtlijnen hanteert. Wil je tips of feedback om te weten of je het materiaal op de juiste manier gebruikt, neem dan contact met ons op.

Lees verder:Community