Zoek een vraag

Promoten

Je hebt jouw auto op MyWheels gezet, super! Maar hoe komen anderen te weten dat jouw auto beschikbaar is? Door gebruik te maken van onze promotietips en -materiaal! Huurders gebruiken graag een auto dicht bij huis, dus je klanten zitten vlakbij. Laat hen via onderstaande tips weten dat jullie samen van jouw auto gebruik kunnen maken.

Om het je makkelijk te maken, hebben we bovenaan jouw autopagina buttons voor Facebook, Google+ en Twitter gezet. Daarmee wijs je vrienden eenvoudig op jouw auto. Natuurlijk kun je ook berichten plaatsen op andere sites met een link naar jouw autopagina. Je kunt ook gewoon je vrienden en mensen uit de buurt mailen dat jouw auto te huur is.

Een MyWheels sticker op jouw auto is een goede manier om hem te promoten. Daardoor kunnen anderen zien dat ze jouw auto kunnen huren. We hebben stickers met de tekst ‘Huur mij op MyWheels.nl’ op voorraad. De stickers kun je gratis bestellen door naar support@mywheels.nl te mailen.

Een ronde MyWheels sticker met de tekst 'Huur mij op MyWheels.nl' Gratis MyWheels sticker op een Toyota Yaris

Gratis MyWheels stickers op de Renault Megane van Marc

Naast de gratis stickers kun je ook een duurzame vinyl sticker bestellen. Die kun je aan de zijkanten van de auto plakken, op de bestuurdersdeur en de passagiersdeur. De sticker is eenvoudig aan te brengen. Een setje van twee stickers kost 10 euro, wat de helft van de kostprijs is. Dit bedrag wordt ingehouden van het bedrag dat je verdient met een verhuur. De stickers kun bestellen door naar support@mywheels.nl te mailen.

Een vinyl stickers van MyWheels bestel je voor 10 euro Een vinyl stickers van MyWheels bestel je voor 10 euro

MyWheels Sticker op de Mazda MX5 van Auke