Zoek een vraag

Wat kost huren via MyWheels?

Lid worden van MyWheels is helemaal gratis, je betaalt alleen als je een auto gebruikt. De prijs van een auto is een combinatie van een huur- en kilometerprijs. Een uitleg van de tarieven vind je hieronder.

Dag- en uurprijs
Bij elke auto staat een dagprijs, dat betaal je per 24 uur. Huur je de auto voor slechts een paar uur, dan wordt de uurprijs berekend. De dagprijs is dan het maximum bedrag wat je betaalt.

Kilometer- en brandstofprijs
Je betaalt voor elke gereden kilometer een kilometer- en brandstofprijs. Elke rit schatten wij op een afstand van 15 km per uur, met een maximum van 150 km per dag. Als je minder rijdt, dan krijg je geld terug. Als je meer hebt gereden, dan krijg je het verzoek om bij te betalen.

Boekingskosten
Een auto gebruiken bij MyWheels kost slechts 2,50 euro boekingskosten per rit.

Eigen risico
Voorafgaand aan je rit kun je het eigen risico van 500 euro met 250 euro verlagen voor 3,50 euro per rit per dag. Kijk bij tarieven voor alle eigen risico opties van jouw gebruiksvorm.

Meerdagenkorting / vakantie
Bij een groot aantal auto’s ontvang je een meerdagenkorting als je de auto langer dan 3 dagen huurt. Betaal je 3x of meer de dagprijs, dan ontvang je 15% korting over de huur- en kilometerkosten. Betaal je 7x of meer de dagprijs, dan ontvang je 25% korting over de huur- en kilometerkosten.