Zoek een vraag

Wat moet ik doen bij schade?

Schade is vervelend, maar gelukkig zijn alle auto’s tijdens een rit via MyWheels all-risk verzekerd. Constateer je nieuwe schade? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-7734222.

Schade bij aanvang van je rit
Als de schade al aanwezig is voor je instapt, meld de schade dan voordat je de auto gaat gebruiken om te voorkomen dat we jou de schade toerekenen.

Schade met een tegenpartij
Is er een tegenpartij betrokken? Vul dan ter plekke het Europees Schadeformulier samen in en laat de tegenpartij het formulier ondertekenen. Je ontvangt van ons verzekeringsgegevens die je kunt invullen.

Vul thuis de aansprakelijkheidsvraag en de reden waarom op de achterkant in. Mail het formulier naar support@mywheels.nl. Stuur bij auto’s zonder MyWheels Open ook de ingevulde huurovereenkomst mee.

Schade zonder tegenpartij
Is de schade eenzijdig veroorzaakt? Vul dan thuis het Europees Schadeformulier in. Je ontvangt van ons verzekeringsgegevens die je kunt invullen. Mail het formulier naar support@mywheels.nl. Stuur bij auto’s zonder MyWheels Open ook de ingevulde huurovereenkomst mee.

Meld schade binnen 48 uur na afloop van je rit.