Je kunt een Mywheels deelauto reserveren als je lid bent. Je kunt dan alle auto’s zien en ook wanneer ze nog vrij zijn. Je moet je gegevens zoals, naam, adres en geboortedatum ingevuld hebben. ook moet je ons een scan of copie van je rijbewijs gestuurd hebben. voordat je kunt reserveren moet je een borg van 250 euro via iDeal betaald hebben.

Ieder lid heeft een kredietlimiet bij ons. Dat is het bedrag dat je ‘rood’ mag staan bij ons. Je kunt niet reserveren als je saldo onder de kredietlimiet gekomen is. Dan moet je eerst een betaling aan ons doen.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…