Twintigers willen vrijheid. Daar hebben ze geen eigen auto voor nodig. Ebele Wybenga (25) over het nieuwe rijden. (uit NRC 02-02-2013)

Ooit was een auto een symbool van vrijheid en een uiting van individualiteit. Die dubbelrol is voor mijn generatie volledig overgenomen door een internetverbinding. Ons idee van mobiel zijn heeft geen wielen maar WiFi of 4G. Toegang tot diensten, op elk gewenst moment, is belangrijker dan bezit.

NRC staat uitsluitend abonnees toe dit artikel te lezen. We hebben het daarom verwijderd.
Artikel is nog te vinden op : Evernote

Categorie├źn: Autodelen

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…