De deelauto van MyWheels staat voor een nieuwe beleving van mobiliteit. In de toekomst staat de auto niet meer voor de deur, maar heb je je mobiliteit op zak; als app op je iPhone of Smartphone bijvoorbeeld. En ben je lid van Mywheels dan heb je tevens een gratis abonnement op de OV-fiets.

Er is echter meer. We zien dat er een hele nieuwe beweging gaande is die gaat over duurzaam gedrag; die ook nog leuk is. Deelnemers van MyWheels zijn veelal voorloper in de maatschappij. Voorlopers zoals je ze ook massaal vindt op www.nudge.nl. Daarom zijn we “Vrienden van Nudge” geworden. We slaan de handen ineen voor een mooie leefbare buurt. Een deelauto en een zonnepaneel zijn immers vaak onderdeel van hetzelfde ideaal.

Kijk op Nudge.nl en zet je eigen stip op nudge.nl als positieve actie voor een mooie toekomst. En wil je actief jouw wijk duurzaam maken met de deelauto als waardevolle diamant dan kan je bij Nudge ook buurtburgemeester worden. 
We wensen Nudge veel succes met het organiseren van betrokkenheid in tal van buurten en zullen hen daar waar mogelijk bij helpen.

Henry Mentink.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…