Jaap Gerritsen

Donderdag 16 mei om 15:45 heeft Jaap Gerritsen zijn Master Industrieel ontwerpen behaald aan de TU Delft. Jaap heeft het interactie design van MyWheels gemaakt. Het mooie is dat Jaap niet alleen een concept heeft ontworpen, maar dit ook heeft omgezet in een werkende site. Enkele delen daarvan staan al live, maar de belangrijkste vernieuwingen zullen de komende weken bij MyWheels in productie genomen worden.
De titel van zijn thesis is: ‘Thank you for sharing – interaction design of a peer-2-peer car sharing service’.

Update: Jaap is geslaagd en heeft zijn bul. MyWheels feliciteert hem met het eindoordeel van een 9.

Categorieën: MyWheels

4 Comments

Anne Tervoort · 16 mei 2013 op 14:53

Van harte gefeliciteerd met je Master Jaap!

Aron Vaas · 16 mei 2013 op 15:23

Gefeliciteerd Jaap!

Satish Beella · 16 mei 2013 op 20:00

Gefeliciteerd Jaap!

Peter Besseling · 16 mei 2013 op 20:50

Leuk nieuws, gefeliciteerd Jaap

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Het verhaal van Santje Kramer

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele Lees verder…

MyWheels

Hoe koppel ik mijn ov-chipkaart?

MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe Lees verder…

MyWheels

Zomer- of winterbanden?

Binnenkort op wintersportvakantie? Check of de deelauto die je gebruikt de juiste banden heeft. In sommige europese landen ben je verplicht om met winterbanden te rijden in de winter. Gelukkig hebben veel MyWheels deelauto’s winterbanden Lees verder…