De organisatie Social Enterprise NL verbindt en ondersteunt de groeiende sector van social enterprises in Nederland, waaronder MyWheels en SnappCar. Elke twee weken heeft de organisatie een nieuwe winstdeal van een social enterprise. Deze week is MyWheels aan de beurt. Met de winstdeal krijgen nieuwe leden een tweede dag huur gratis! Doe je al aan autodelen via MyWheels? Dan heb je misschien bekenden in je omgeving voor wie de deal interessant is. Lees hieronder de gehele deal en ga naar de website van Social Enterprise NL om je op te geven of de deal door te sturen.

De meeste mensen met een auto gebruiken hem niet dagelijks. Anderen kunnen af en toe wel eens een auto gebruiken -bijvoorbeeld voor een verhuizing of dagje strand- maar hoeven er zelf geen een te hebben. MyWheels brengt deze mensen online met elkaar in contact: handig en sociaal. Ze zorgen ervoor dat je altijd gebruik kunt maken van een auto die bij je past: een boodschappenwagentje, een camper, een verhuisauto een stationcar. Ook zijn er elektrische auto’s en auto’s op groen gas in het assortiment. Je kunt er een dag mee weg of een hele week. Je kunt op familiebezoek of op vakantie. En het mooie is: het tanken hoef je óók niet zelf te betalen. Op deze manier worden de bestaande auto’s intensiever gebruikt en worden mensen uitgedaagd per situatie te bekijken welk soort vervoer het beste bij ze past. Iedereen winst!

Hoe werkt MyWheels?
Op de website van MyWheels kun je gratis een account aanmaken, daarna zoek je welke auto’s er bij jou in de buurt beschikbaar zijn en reserveer je jouw favoriet. Sommige auto’s open je met je ov-chipkaart, bij andere maak je een afspraak met de eigenaar om sleutels uit te wisselen. Je uren en kilometers worden vanzelf bijgehouden. Tanken gaat soms met en soms zonder tankpas, in beide gevallen betaalt MyWheels de brandstofkosten. Kijk hier hoe je precies te werk gaat.

De deal
Wanneer je een dag een auto huurt via MyWheels krijg je een tweede dag huur gratis!

Hoe maak je gebruik van de winstdeal?
Simpel.
1. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de winstdeal
2. Check de winstdeal-bevestiging in je inbox, daarin vind je de promotiecode
3. Maak gratis een een MyWheels-account aan en reserveer een auto. Bij je volgende reservering rijd je dan een dag gratis onder vermelding van de promotiecode in het opmerkingenveld.
4. De deal is rond!

Voorwaarden
* Deze winstdeal kun je sluiten t/m zondag 11 augustus 2013
* De twee huurdagen hoeven niet aaneengesloten te zijn
* De winstdeal is geldig in heel Nederland en verloopt niet
* Jouw favoriete auto huur je op basis van beschikbaarheid van de auto

Link naar de winstdeal: http://www.iedereenwinst.com/winstdeals/tweede-dag-gratis-rijden-met-mywheels/

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…