Foto: Pere Virgilli

Zaterdag 24 augustus stond er een interview met Lauren Anderson in de Volkskrant. Zij is Chief Knowledge Officer bij het Collaborative Lab, een innovatief adviesbureau dat samenwerkt met bedrijven om de deeleconomie mogelijk te maken. Het artikel gaat in op de opkomst van het delen, lenen, ruilen en uitwisselen van spullen. Een auto lenen, een appartement huren of op andermans bank slapen zijn initiatieven die volgens haar groot beginnen te worden. In het artikel wordt veel verwezen naar het autodelen en alle facetten die dat mogelijk maken.

Lees het volledige artikel via

Categorieën: Geen categorie

2 Comments

Anoniem · 9 september 2013 op 18:54

link werkt niet meer

Aron Vaas · 11 september 2013 op 17:46

De link http://deverzamelpost.nl/wp-content/uploads/2013/08/Voka-artikel-L.-Anderson.pdf zou nog moeten werken.

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…