Op een warme dag huur je liever een auto met airco. Of een mooie cabrio. Voor een vakantie met vrienden is een busje voor meer dan vijf man nodig, en is navigatie ook onmisbaar. Terwijl als er sneeuw ligt in de winter, je waarschijnlijk wel een stel winterbanden onder de auto wilt. Om snel de auto van je wensen te vinden, hebben we een zoekfilter ingebouwd. Hiermee kun je selecteren aan welke eisen de auto moet voldoen. Zo vind je gemakkelijk de juiste auto.

Naast alle bovengenoemde opties kun je met de zoekfilter bij Sleutel type ook kiezen voor particuliere auto’s (Sleutelkluis of Afspraak met verhuurder) of de MyWheels deelauto’s (Chipkaart). Verder kun je ook filteren op brandstof type, fietsendrager, winterbanden, kinderzitje, trekhaak, automaat en mp3-aansluiting.
De filter staat rechts naar de zoekresultaten, direct onder de kaart.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…