17 oktober spreekt Henry Mentink namens MyWheels op het halfjaarlijkse evenement Grid Night. Dit evenement wordt georganiseerd door Except, een wereldwijd coöperatief van duurzaamheidsstrategen, onderzoekers en ontwerpers die samen innovatieve concepten bedenken voor een duurzame toekomst. Het thema van het evenement is ‘City of Tomorrow’. Except gelooft dat de deeleconomie een belangrijke plek inneemt in de duurzame stad van de toekomst. Daarom is MyWheels uitgenodigd om het autodeelconcept uit te leggen en zichtbaar te maken op het evenement.

Het doel van de avond is het prikkelen van de gasten. Except wil het publiek laten nadenken over de stad van de toekomst en hoe het leven eruit ziet in die stad. Henry zal hier niet slechts het MyWheels concept presenteren, maar vooral benadrukken wat vernieuwend is aan autodelen en hoe het bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Kortom: waarom de deeleconomie dé manier van leven is in de toekomst.

Andere bijdragen die avond komen onder andere van Grown Downtown en We Canteen voor het subthema ‘Voedsel van de toekomst’ en Share NL, Bubble & Stitch en Urhahn zullen het subthema ‘Wonen in de toekomst’ bespreken.

Meer informatie vind je hier.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…