Het is nu mogelijk om je Facebook te koppelen aan je MyWheels profiel. Ook kun je op je profiel een korte tekst over jezelf neerzetten. We doen dit omdat verhuurders hun auto liever meegeven aan iemand die ze een beetje kennen. Om dit te stimuleren geven we in de maand september 10 keer 10 euro rijtegoed weg aan leden die hun Facebook koppelen en een korte tekst schrijven.

Het koppelen kun je zelf doen. Log in op MyWheels en ga naar ‘Mijn profiel’. Klik op de melding ‘Mijn gegevens nu wijzigen’ die je bovenaan de pagina vindt. Daar kun je in het tekstvak een korte tekst over jezelf neerzetten en koppelen met Facebook. Dan maak je automatisch kans op de 10 euro rijtegoed.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…