‘Delen is het nieuwe hebben’ was gisteravond een van de thema’s van het tv-programma De Vijfde Dag. In de reportage huurde verslaggever Jos de Jager een auto bij MyWheels lid Martijn. Daarmee reed hij langs verschillende initiatieven die onderdeel uitmaken van de nieuwe ‘participatiesamenleving’. Ook sprak hij onderweg met Henry Mentink, oprichter van MyWheels. Hieronder kun je de reportage terugkijken.

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…