Steeds meer mensen delen hun auto in het dagelijks leven, maar parkeren toch hun auto voor veel geld als ze met het vliegtuig gaan. Lang niet iedereen is blij over de service en kosten daarvan. Niels de Greef, autodeler via MyWheels, verbaasde zich er tijdens een vakantie over dat dit parkeren zo duur is, en dat er op elk vliegveld honderden of duizenden gloednieuwe huurauto’s verhuurd worden, terwijl er tegelijkertijd tienduizenden auto’s betaald stilstaan.

Dat wil hij oplossen middels een nieuw concept, ParkFlyRent. Bij ParkFlyRent parkeer je als vakantieganger je auto gratis op Schiphol. Je auto wordt aan het begin en einde van je vakantie gewassen en tijdens jouw reis verhuurd door ParkFlyRent. Als je auto goed verhuurd is geweest, deel je daarbovenop ook nog mee in de opbrengst.

Op www.parkflyrent.nl kun je meer informatie vinden en eventueel je auto aanmelden voor je volgende vakantie.

 

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…