Jacquelien Koopman van Binnenkant Architecten

‘Leden kennen en helpen elkaar’ is een van de idealen die wij belangrijk vinden. Om andere leden te leren kennen, plaatsen we regelmatig een kort (of wat langer) interview met een MyWheels lid. Vandaag met Jacquelien Koopman uit Zutphen. Zij is beheerder van een deelauto in haar woonplaats en werkt als binnenhuisarchitect en opruimcoach bij haar eigen bedrijf. Met haar bedrijf helpt ze mensen lichter te leven. Ze brengt dat zelf in praktijk door gebruik te maken van MyWheels. Lees hieronder haar ervaring.

Mijn naam is Jacquelien Koopman, ik ben al meer dan 26 jaar getrouwd met Wim van Heeringen (die op de dag af even oud is). Ik ben binnenhuisarchitect en opruimcoach in Zutphen. Met mijn bedrijf ‘Binnenkant’ help ik mensen om ruimte te scheppen, fijner te wonen en lichter te leven. Sinds een jaar plaats ik dagelijks een blog met met leuke, inspirerende en haalbare woontips. Ik ben al heel lang beheerder van de Punto Prins Bernhardlaan in Zutphen. Ik draag MyWheels een warm hart toen en doe wat ik kan als beheerder, daarbij van harte geholpen door mijn man Wim.

Ik heb een bedrijfsabonnement en een privé abonnement bij MyWheels. Handig is dat de kosten van al mijn zakelijke ritten rechtstreeks van mijn zakelijke bankrekening worden afgeschreven. In de rittenregistratie kan ik altijd aantonen dat dit werkelijk zakelijk gemaakte ritten zijn. We gebruiken ons privé abonnement vooral voor familiebezoek en ‘leuke dingen’.

Sinds de boordcomputer heb ik minder contact met de gebruikers van deze auto dan in de tijd dat de sleutel in het kluisje naast onze voordeur hing. Maar als mensen wat willen weten komen ze toch eerst bij mij en ook nieuwe leden maak ik graag even wegwijs.

Zo langzamerhand is er in de dagelijkse praktijk niet veel meer te verbeteren denk ik. Het enige is dat ‘onze’ boordcomputer nogal traag reageert soms, daar krijg ik soms de zenuwen van… Leuk zou zijn als het allemaal nog wat goedkoper zou kunnen, maar dat is met al die mensen die inmiddels werkzaam zijn binnen het bedrijf niet haalbaar denk ik… Ik hoop dat steeds meer mensen het delen van auto’s belangrijker gaan vinden dan het hebben van een eigen auto.

Tot slot mijn tip voor MyWheels leden: reserveer liever te ruim dan te kort als je op pad gaat. Niets is zo vervelend als stress omdat je misschien niet op tijd terug bent. En dat is voor een volgende gebruiker die dan geen auto heeft terwijl hij of zij daar wel op rekent ook heel vervelend!

Categorieën: Geen categorie

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…