Proudly connected to S2M

Vanaf vandaag werkt het MyWheels ontwikkelteam vanuit een 3.0 kantoor bij Seats2meet in Utrecht. Seats2meet en MyWheels zijn allebei heel goed in delen en passen daarom goed bij elkaar. We zijn dan ook heel trots om verbonden te zijn met Seats2meet en voeren daarom het ‘Proudly connected to Seats2meet’ logo.

Seats2meet is zeer vooruitstrevend in het delen van (kantoor)ruimte, eten, drinken en kennis. Ze ontwikkelen een ‘office for a day’ formule die we graag testen. MyWheels maakt als non-profit organisatie autodelen makkelijker. We doen dat vanuit idealen en niet gericht op winst. Wij denken dat we door autokosten variabel te maken mensen kunnen bewegen tot verstandigere keuzes voor mobiliteit. En dat gaat leiden tot minder auto’s en meer ruimte om te spelen en te genieten.

Een belangrijke uitdaging van ons is daarbij het realiseren van een open standaard voor autodelen, zodat mensen veel keus hebben zonder lid te hoeven zijn van tal van autodeel organisaties. We gaan daarmee de sharing economy de goede kant ophelpen.

Adres:
MyWheels bij Seats2meet.com
Moreelsepark 65, Utrecht (ingang straatniveau)
Je kunt ook via Hoog Catharijne naar binnen de ingang zit vlak bij HEMA en AH (niet de AH ToGo)

Route (Openbaar Vervoer) / Hoe te vinden?
Vanaf de stationshal van Utrecht CS loopt je richting Winkelcentrum ‘Hoog Catharijne’
Na ca 100 meter ziet je rechts een filiaal van de ABN/AMRO Bank. Ga hier rechtsaf.
Na 250 meter zie je dan tussen het terras van restaurant Hagenouw en de Albert Heijn, de ingang van ‘kantoren Hoog Overborch’. Hier ga je naar binnen en je belt aan bij Seats2meet.com.
Neemt vervolgens de lift naar de 2 etage.

De zwarte pijltjes geven de route binnendoor. De groene pijltjes buitenlangs

Entree Seats2Meet UtrechtIngang straatniveau (Moreelsepark 65)

Categorieën: MyWheels

3 Comments

Marloes te Riele · 11 juni 2014 op 17:50

Wij zijn er ook heel blij mee dat jullie bij ons komen werken, we zien jullie iig de woensdagen! Groet, Marloes van Seats2meet 030

Ronald Haverman · 11 juni 2014 op 18:43

Vandaag was een prima werkdag in Seats2meet. Veel inspirerende mensen geven een extra impuls om mooie resultaten neer te zetten.

Jurjen de Vries · 12 juni 2014 op 10:36

Mooie ontwikkeling. @Ronald Haverman, ken je http://www.osvehicle.com/ al? Is een open hardware platform voor voertuigen, gaaf om daar icm Seats2meet mesh mee te gaan ontwikkelen en via MyWheels te ontsluiten.

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Het verhaal van Santje Kramer

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele Lees verder…

MyWheels

Hoe koppel ik mijn ov-chipkaart?

MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe Lees verder…

MyWheels

Zomer- of winterbanden?

Binnenkort op wintersportvakantie? Check of de deelauto die je gebruikt de juiste banden heeft. In sommige europese landen ben je verplicht om met winterbanden te rijden in de winter. Gelukkig hebben veel MyWheels deelauto’s winterbanden Lees verder…