Vrijdag 7 november worden de oprichters van Peerby en MyWheels tijdens het Disruptive Innovation Festival geïnterviewd over de deeleconomie. Het thema van het interview met Daan Weddepohl en Henry Mentink is “How far can the sharing economy go?”. In het interview wordt ingegaan op barrières die de deeleconomie moet overwinnen en wat de potentie van de deelbeweging is. Het interview vindt online plaatst en je kunt zelf vragen stellen aan beide heren. Meer informatie en aanmelden kan op de site van ThinkDif.

Het Disruptive Innovation Festival wordt van 20 oktober tot en met 14 november wereldwijd georganiseerd en staat in het teken van de veranderende economie. De Ellen MacArthur Foundation brengt met het festival denkende leiders, ondernemers, makers en doeners bij elkaar om de veranderingen in de economie te stimuleren. Door middel van diverse online en face-to-face evenementen leer je met een andere blik naar de economie te kijken. Er worden sessies georganiseerd op het gebied van bijvoorbeeld circulaire economie, stad van de toekomst, internet of things en design & innovation.

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…