Een potentiële huurder wil natuurlijk van te voren graag weten in wat voor auto’s hij kan rijden. Door zoveel mogelijk informatie over jouw auto te geven, weten zij waar ze aan toe zijn. Je verhuur loopt daarom het beste als jouw auto goed zichtbaar is. Daarom geven we je vijf verhuurtips voor extra aandacht.

Geef 15 euro cadeau om jouw auto te proberen
Je kunt 15 euro rijtegoed cadeau geven aan mensen die jouw auto eens willen proberen. Als zij zich aanmelden met jouw persoonlijke actiecode, die je op je dashboard vindt, krijgen ze van MyWheels 15 euro waarmee ze op onze kosten jouw auto kunnen proberen. Dus verspreid jouw actiecode onder buren en deel hem op het internet om huurders te werven.

Auto’s met foto’s verhuren beter
Auto’s met foto’s verhuren veel beter omdat een huurder zich dan een beeld van de auto kan vormen. Bij MyWheels worden auto’s met minimaal één foto maar liefst 4.9 keer vaker gehuurd dan auto’s zonder foto. Een goede reden dus om een foto aan jouw autopagina toe te voegen. Dus als je al een foto hebt, zet hem er dan snel op.

Promoot je auto via Twitter, Facebook en andere sites
Om het je makkelijk te maken, hebben we bovenaan jouw autopagina buttons voor Facebook, Google+ en Twitter gezet. Daarmee wijs je vrienden eenvoudig op jouw auto. Natuurlijk kun je ook berichten plaatsen op andere sites met een link naar jouw autopagina. Je kunt ook gewoon je vrienden en mensen uit de buurt mailen dat jouw auto te huur is.

Geef 100km per dag gratis
Uit ervaring weten we dat de prijs voor huurders een belangrijk besliscriterium is. We raden je daarom aan, zeker in het begin, een voordelige prijs te kiezen. Het zetten van het 100km gratis vinkje helpt natuurlijk enorm. Dat is prettig voor de huurders omdat dan veel duidelijker is wat ze moet betalen, en het natuurlijk ook een stuk voordeliger is.

Vul een wervende omschrijving in
Met een aantrekkelijke omschrijving verhuur je vaker. Benoem in de omschrijving de voordelen van jouw auto, bijvoorbeeld de grote laadruimte, cruise control of het zuinige verbruik. Ook een omschrijving verhoogt de kans dat je jouw auto vaker verhuurd: auto’s met een omschrijving worden 4.7 keer vaker verhuurd dan auto’s zonder omschrijving.

Veelgestelde vragen
Wat voor tekst kan ik bij de auto zetten?
Een mooi voorbeeld is de tekst van Eric over zijn BMW Z3: ‘Zoek je eens iets anders dan een Peugeot 106? Open de kap met een druk op de knop en laat je vervoeren door 192 pk op de achterwielen; voel de wind in je haren en geniet van je eigen muziek, de 2.8 liter 6-cilindermotor en de geweldige wegligging.’

Kan ik MyWheels stickers krijgen?
MyWheels heeft gratis stickers beschikbaar waarmee jij je auto kunt promoten. Daarnaast hebben we ook een magneetsticker, die kost eenmalig 10 euro van je verhuuropbrengst. Op de promotiepagina staan foto’s van al het materiaal. Stuur een mail naar mailto:support@mywheels.nl om promotiemateriaal te bestellen.

Hoe stel ik 100km gratis in?
Je kunt dit zelf gemakkelijk instellen. Ga naar jouw autopagina en klik bovenaan op ‘Mijn auto nu wijzigen’. In het tabblad ‘Prijs’ kun je met een vinkje aangeven dat de dagprijs inclusief 100km is. 

Hoe kom ik aan een flyer om in mijn straat te bezorgen?
Je kunt je auto ook promoten door flyers in de buurt te bezorgen. Een flyer van jouw auto met alle gegevens kun je gemakkelijk via de site downloaden. Ga daarvoor naar jouw autopagina en klik bovenaan de pagina op ‘Maak flyer’, je moet hiervoor wel ingelogd zijn.

Categorieën: MyWheels

1 Comment

suzanne · 8 april 2015 op 16:33

Heel leuk om zo de ervaringen te lezen van mensen. Ik heb zelf ook een bmw z3 6cilinder

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…