Van harte nodig ik jullie uit voor de MyWheels Meetup op 23 februari vanaf 15:30 uur bij Seats2meet Utrecht CS. We organiseren een aantal inspirerende sessies waarin je mensen van MyWheels ontmoet en meedenkt over hoe MyWheels zich verder kan ontwikkelen als de not-for-profit autodeel community. Er kan gepraat worden over verbeteringen in de software en apps, het versterken van de community in jouw plaats en nog veel meer. Veel ruimte ook om te praten met Henry, Ronald, de programmeurs en diverse vrijwilligers. Kortom: een uitstekende kans om de banden aan te halen!

Aansluitend biedt Seats2meet jullie een heerlijke borrel met hapjes aan. De toegang is gratis, maar je vooraf inschrijven op de eventsite van Seats2meet is verplicht. Daar zie je meteen dat er nog meer leuke workshops zijn waar je aan mee kunt doen (vanaf 14 uur). We kijken er naar uit je te ontmoeten!
Namens alle MyWheels-ers,
Ronald Haverman

Wat is de Monday Meetup?
De laatste maandag van de maand stelt Seats2meet.com Utrecht CS haar open lounge, discussietafels en meetingspaces ter beschikking. In een creatieve en inspirerende setting faciliteren we onze mesh om op een open podium kennis te delen, kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en de gedeelde netwerken te onderhouden en uit te bouwen. Van 14.00 tot 17.00 uur vinden er workshops, boekpresentaties, webinairs en andere inspirerende events plaats. Vanaf 17.00 uur staan er een hapje en een drankje klaar en gaan we ontmoeten en netwerken.

Wat is Seats2meet?
S2M verhuurt vergaderruimtes, werkplekken en flexibele kantoren. Ze zijn geweldig en zijn van mening dat ze overvloed hebben:  De stoelen zijn niet altijd bezet. Deze overvloed delen ze graag met anderen. Ze geloven dat wie goed doet, ook goed ontmoet.

MyWheels en Seats2meet kunnen het samen erg goed vinden. MyWheels is ontzettend blij dat we op maandagen de Pop-Up locatie in Hoog Cathereine mogen bewonen. En op woensdag mogen we werken vanuit Seats2meet.com. Als je naar de MyWheels meetup komt, kun je het allemaal zelf zien.

Categorie├źn: MyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…