MyWheels op welkomstborrel Haags Milieucentrum

Duurzaam Den Haag (DDH) en het Haags Milieucentrum (HMC) gaan hun krachten bundelen. Om duurzame bewoners en professionals te informeren, organiseren de organisaties een welkomstborrel. Naast een presentatie over de plannen voor de komende jaren is er ook ruimte voor bewoners en ondernemers om hun ideeën te pitchen voor het publiek. Henry Mentink is uitgenodigd om een presentatie te geven over MyWheels autodelen in Den Haag en omstreken.

De borrel wordt gehouden in het Nutshuis, Riviervismarkt 5, en duurt van van 17.00 tot 19.00 uur. Het programma:
17.00 – 18.00 uur:    Inloop / borrel
18.00 – 18.15 uur:    Presentatie planne DDH & HMC door directeur Heleen Weening
18.15 – 18.45 uur:    Pitches door bewoners en ondernemers. Henry Mentink van MyWheels is één van de sprekers.
18.45 – 19.00 uur:    Borrel

Heb je duurzame ambities? Zoek je andere organisaties/mensen om mee samen te werken? Of heb je vragen? In de presentaties en pitches zit vast iets waar je op aan kunt haken. Kom je naar de welkomstborrel? Meld je dan aan via mailto:info@duurzaamdenhaag.nl.

Categorieën: AutodelenMyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…