Vanmorgen leende Radio 2 de auto van MyWheels-oprichter Henry Mentink. Tijdens het radioprogramma De Heer Ontwaakt maakte verslaggeefster Wendy Beenakker een ritje in de Mercedes A140 van Henry. Ondertussen vertelt Henry hoe hij 20 jaar geleden begon met het delen van zijn auto en hoe daaruit deelorganisatie MyWheels is ontstaan. Het radiofragment kun je hieronder beluisteren.

Categorie├źn: MyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…