MyWheels lanceert vandaag een website met nieuwe mogelijkheden die autodelen nog makkelijker maken. Je kunt voortaan in een groter gebied een auto zoeken, een auto als favoriet markeren, (ver)huurders een berichtje sturen en een besloten groep maken om een auto alleen met vrienden te delen. Zo vind je voor elke rit de ideale auto en weet je bijvoorbeeld snel waar je een camper voor je roadtrip kunt huren. In de komende weken zullen we meer aandacht besteden aan alle nieuwe mogelijkheden.

Op de nieuwe website reserveer je een auto of reageer je op een huurverzoek waar en wanneer je maar wilt: op je computer, tablet of telefoon. De website past zich automatisch aan je schermgrootte aan. Voorlopig blijven de pagina’s die je ziet als je niet ingelogd bent, onveranderd. Dat is de volgende stap.

We horen graag wat je van de nieuwe website vindt. Laat even een berichtje achter in onze LinkedIn groep, stuur een mailtje naar support@mywheels.nl of meld issues direct op Github. Als je een verbetering wilt doorgeven, is het voor onze programmeurs fijn als je de situatie zo goed mogelijk omschrijft, inclusief welke browser je gebruikt. Op Google Chrome werkt de site het beste.

We hebben de software van de nieuwe website open source gemaakt. Dat wil zeggen dat iedereen de broncode kan zien en kan bijdragen door een klein stukje mee te programmeren. MyWheels wil graag een community rond de software bouwen, net als de community rond de deelauto’s. Daarom zijn we op zoek naar mensen die willen helpen met programmeren en/of testen. We gebruiken PHP met het Symfony framework en AngularJS van Google. Programmeurs krijgen een vergoeding. Mail even naar support@mywheels.nl als je wilt helpen of hier meer over wilt weten.

Categorie├źn: AutodelenMyWheels

3 Comments

Anoniem · 21 april 2015 op 22:04

Eerste indruk is dat het een hele verbetering is : )

Anoniem · 25 april 2015 op 21:32

Kun je ook meerdere auto's als favoriet markeren?

Iphone scherm vervangen · 14 december 2015 op 18:03

Volgens mij kan je wle meerdere kiezen!

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…