Beste MyWheels leden,

In 1993 begon ik mijn auto te delen met een paar families door de sleutel onder een bloempot te leggen. Een heel verschil met wat er nu allemaal mogelijk is. Een belangrijke stap daarin was de oprichting van Wheels4all in 2003. En in 2009 kwam Ronald erbij en ontstond de mogelijkheid voor particulieren om hun auto te uploaden en werd de naam veranderd in MyWheels.

Nu zijn we inmiddels een paar duizend auto’s en duizenden leden verder. Jij hebt daar – als zoveel andere leden – aan bijgedragen; ik ben daar dankbaar voor. Ook het feit dat we een autodeelplatform voor de ANWB hebben mogen ontwikkelen, is een mooie stap.

Zoals de meesten weten is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen in de vorm van het Veerhuis (www.veerhuis.nl). Het moet een (inter)nationaal voorbeeld worden van wat een nieuwe economie te bieden heeft. Mijn ervaringen wil ik graag toepassen in een heel dorp; in dit geval Varik. Ook internationaal is inmiddels belangstelling getoond. Het Veerhuis biedt dan ook een mooi podium voor MyWheels, waar ik graag over blijf vertellen.

Deze nieuwe activiteiten vragen nu mijn aandacht en zal ik dan ook terug moeten/willen treden. Vermoedelijk zal dat ergens in het najaar gaan gebeuren. Ik meld me natuurlijk direct weer aan als vrijwilliger, want er is nog veel moois te doen.

MyWheels start met het werven van een directeur die samen met medewerkers, community en bestuur MyWheels verder gaat brengen. We informeren je als nauw betrokkene  graag als eerste en zullen je ook op de hoogte houden bij de verdere stappen.

Met vriendelijke groet
Henry

Categorie├źn: MyWheels

1 Comment

eriko · 22 juli 2015 op 09:10

Leuk, ik ben erg benieuwd. Veel succes!

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…