MyWheels geeft graag overvloed weg, net als onze partner en vergaderlocatie Seats2meet. Bij Seats2meet werkt dat als volgt: als ze ruimte over hebben nodigen ze mensen uit om gratis bij hen te werken. Ze redeneren als volgt: een ruimte die toch niet is verhuurd, is voor hen ‘niets waard’ terwijl mensen er heel blij van worden als ze er gratis mogen werken. Seats2meet hoopt op wederkerigheid in de vorm van sociaal kapitaal: misschien Twitteren de mensen er wel over of vertellen ze hun vrienden op een feestje hoe leuk het bij Seats2meet was.

MyWheels volgt dat goede voorbeeld en geeft regelmatig 75% korting op geselecteerde deelauto’s. We maken dat bekend door mensen die in de buurt van deze auto’s wonen, dit aanbod te mailen. Wij zijn natuurlijk ook altijd blij als je een berichtje over MyWheels op Facebook of Twitter post.

Bij Seats2meet doen ze nog veel meer leuke dingen op het gebied van delen en samenwerken. Lees er meer over in het Seats2meet Magazine.

Categorie├źn: MyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…