De week voor Kerstmis 2015 stond voor veel mensen in het teken van 3FM-initiatief Serious Request: een jaarlijks terugkerende inzamelingsactie voor een goed doel. Deze editie was er aandacht voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Op de meest creatieve manieren is geld ingezameld en gedoneerd. Een van de initiatieven van deze jaargang was de zesde editie van Serious Rescue: een 3-daagse vaartocht van Venlo naar Heerlen. MyWheels was erbij.
Tijdens de vaartocht hebben reddingsbrigades vanuit het hele land in een lang lint van reddingsboten zo’n 100 kilometer afgelegd. Hiermee is een recordbedrag van maar liefst €25.843,71 opgehaald. Een prachtige bijdrage aan de ruim 7,5 miljoen euro die Serious Request 2015 in zijn totaliteit heeft opgebracht.

Hoewel Serious Rescue zich vooral op het water afspeelde, vonden er ook aan wal activiteiten plaats. MyWheels voorzag de initiatiefnemers van mobiliteit door twee auto’s beschikbaar te stellen. Hiermee werd Serious Rescue niet alleen een groot, maar ook een gedeeld succes.


Categorieën: AutodelenMyWheels

1 Comment

Autoverzekeringafsluiten24.nl · 17 februari 2016 op 17:29

Dit zouden meer bedrijven moeten doen! Grote klasse

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…