Op dinsdag 27 september zal Karina Tiekstra, directeur van autodeelplatform MyWheels, spreken op het ‘ShareNL Symposium Autodelen 2016’. 
Tijdens het symposium worden interessante sprekers binnen het thema autodelen aan het woord gelaten en is er plaats voor interactie met het publiek.
De vraagstukken die o.a. worden besproken zijn:
  • Wat speelt er (internationaal) binnen het autodelen? 
  • Wat zijn de laatste cijfers binnen het autodelen? 
  • Welke gemeente wint de autodeel award 2016? 
  • Wat beweegt de autodeler? 
  • Hoe kunnen openbaar vervoer en autodelen elkaar het beste versterken? 
  • En veel meer! 
Zou je graag aanwezig willen zijn bij dit symposium over autodelen? De toegang tot het evenement van ShareNL is gratis. Je kunt je aanmelden via: www.sharenl.nl/driving-change. Ook vind je hier het volledige programma en een routebeschrijving voor de locatie.

Categorieën: AutodelenMyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…