Gisteren was Karina Tiekstra, namens MyWheels, te gast bij radioprogramma ‘Zaken Doen’ van BNR Nieuwsradio in het kader van de ‘BNR Mobility Week’. 

De presentatoren Thomas van Zijl en Annette van Soest vroegen zich af of de doelstelling van 100.000 deelauto’s in 2018, die opgesteld is door overheidsinitiatief ‘Green Deals’, wel haalbaar is. Daarnaast is in het interview besproken in hoeverre autodelen aanslaat in Nederland; op welke manier MyWheels zich onderscheidt van andere autodeelplatformen; wat mogelijke drempels zijn voor niet-autodelers en waarom autodelen een bewuste mobiliteitskeuze aanjaagt.

Terugluisteren? Via deze link kun je het gesprek vanaf minuut 24:50 terugluisteren tussen MyWheels en BNR Nieuwsradio.

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Vernieuwingen aan de huurovereenkomst

Het is je misschien opgevallen dat de huurovereenkomst een aantal kleine wijzigingen heeft ondergaan. Afgelopen week hebben we een nieuwe versie van de overeenkomst gepubliceerd om het delen van een auto duidelijker te maken. In Lees verder…

Autodelen

Wheelshares: Een auto voor mensen in een rolstoel

Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze Lees verder…