Karina met auto

De afgelopen tijd zijn we heel erg druk bezig geweest. Het aantal deelauto’s is gegroeid met 55%, we hebben verbeteringen aangebracht in het overzicht van de financiën, waardoor je binnenkort duidelijk kunt zien hoeveel een rit kost.

We geloven dat elke auto een deelauto is, en het is dan ook leuk om te zien dat er steeds meer deelauto’s op de weg komen!

MyWheels & Centraal Beheer over Delen

Maar we hebben ook samen met Centraal Beheer gewerkt aan het beter bekend maken van autodelen in Nederland. De komende weken ga je daar veel meer over zien, maar je kunt nu alvast kijken in het Magazine over delen.

Bekijk het Magazine

Overstappen op Autodelen?

Overstappen op autodelen kan best spannend zijn. Is er wel altijd een auto beschikbaar? En hoe moet dat met de vakantie? Karina Tiekstra gaat de uitdaging aan en neemt je mee in haar reis. Ze gaat haar auto verkopen en je vertellen over alles waar ze tegenaan loopt. Wil je haar reis volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is ook ideaal voor vrienden of kennissen die overwegen om te gaan autodelen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Emissieloos autodelen. Wat doet dat met de buurt?

Afgelopen donderdag 9 november 2017 hebben wij  in de gemeente Nunspeet een elektrische auto geplaatst. Dit hebben we in samenwerking gedaan met de gemeente Nunspeet om samen te werken aan duurzamer vervoer. We experimenteren op Lees verder…

MyWheels

Hoe boek je een MyWheels deelauto?

We hebben het boeken van een rit met een MyWheels deelauto zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Toch kan je nog wat vragen hebben als je dat voor de eerste keer gaat doen. We leggen het Lees verder…

Duurzame Initiatieven

Vertrouwen in een groene toekomst?

Hoofdstuk 3 van het regeerakkoord is volledig gewijd aan de nieuwe klimaatwet. Tien pagina’s die ingaan op het behoud van onze planeet en een groene toekomst. Wij van MyWheels vinden dat al goed klinken. Maar Lees verder…