Karina met auto

De afgelopen tijd zijn we heel erg druk bezig geweest. Het aantal deelauto’s is gegroeid met 55%, we hebben verbeteringen aangebracht in het overzicht van de financiën, waardoor je binnenkort duidelijk kunt zien hoeveel een rit kost.

We geloven dat elke auto een deelauto is, en het is dan ook leuk om te zien dat er steeds meer deelauto’s op de weg komen!

MyWheels & Centraal Beheer over Delen

Maar we hebben ook samen met Centraal Beheer gewerkt aan het beter bekend maken van autodelen in Nederland. De komende weken ga je daar veel meer over zien, maar je kunt nu alvast kijken in het Magazine over delen.

Bekijk het Magazine

Overstappen op Autodelen?

Overstappen op autodelen kan best spannend zijn. Is er wel altijd een auto beschikbaar? En hoe moet dat met de vakantie? Karina Tiekstra gaat de uitdaging aan en neemt je mee in haar reis. Ze gaat haar auto verkopen en je vertellen over alles waar ze tegenaan loopt. Wil je haar reis volgen? Meld je aan voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is ook ideaal voor vrienden of kennissen die overwegen om te gaan autodelen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Een bos in de stad, City Trees

Er is een experiment gestart om de luchtverontreiniging in steden aan te pakken. Een bos zo compact dat het midden in de stad kan worden geplaatst. Zoals je kan zien op de afbeelding gaat het Lees verder…

MyWheels

Goede groene voornemens

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een moment om het roer weer eens om te gooien en het anders te doen. Dit zijn onze vier goede groene voornemens waar we dit jaar aan willen (blijven) Lees verder…

MyWheels

Een groene Kerst, kan dat?

Een groene kerst lijkt iets onmogelijks. Tenminste, wanneer je het groen van de kerstboom niet meetelt. Met alle cadeautjes, nieuwe kerstkleren, extra autoritjes en natuurlijk het kerstdiner wordt er ontzettend veel gekocht in de decembermaand. Lees verder…