Wij geloven dat elke auto een deelauto is, en dat autodelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Ook mensen die minder mobiel zijn verdienen de vrijheid om te gaan waar ze heen willen. Vaak zijn ze aangewezen op een rolstoeltaxi, openbaar vervoer of een dure aangepaste wagen.

Daarom is Wheelshares samen met Visscher2go & Siza gestart met het delen van een auto voor gebruikers van een rolstoel. De auto kan je huren via MyWheels en staat in Arnhem speciaal voor mensen die minder mobiel zijn. Je bepaalt zelf wanneer je op weg wilt. De auto open je met je smartphone, hierdoor kan je op weg wanneer je wilt. Naast de bestuurder en 1 rolstoel, kunnen er nog vier andere mensen mee in de auto

.Zo kan iedereen een dagje weg, of samen naar vrienden op bezoek, en maken Siza en Wheelshares het leven van iedereen een beetje beter. De auto staat bij de Buitenplaats, een activiteitencentrum van Siza.

Wil je de auto huren? Dan maak je eenvoudig een account aan op MyWheels, zoek je de auto op en maak je een reservering. Zodra het rijbewijs van de bestuurder is gekeurd en de betaling is gedaan, kan je met de auto op weg.
 

Categorieën: AutodelenMyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Emissieloos autodelen. Wat doet dat met de buurt?

Afgelopen donderdag 9 november 2017 hebben wij  in de gemeente Nunspeet een elektrische auto geplaatst. Dit hebben we in samenwerking gedaan met de gemeente Nunspeet om samen te werken aan duurzamer vervoer. We experimenteren op Lees verder…

MyWheels

Hoe boek je een MyWheels deelauto?

We hebben het boeken van een rit met een MyWheels deelauto zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Toch kan je nog wat vragen hebben als je dat voor de eerste keer gaat doen. We leggen het Lees verder…

Duurzame Initiatieven

Vertrouwen in een groene toekomst?

Hoofdstuk 3 van het regeerakkoord is volledig gewijd aan de nieuwe klimaatwet. Tien pagina’s die ingaan op het behoud van onze planeet en een groene toekomst. Wij van MyWheels vinden dat al goed klinken. Maar Lees verder…