MyWheels bestaat 25 jaar. Wie jarig is trakteert en daarom geven wij een maand lang gratis gebruik van onze jubileum-deelauto weg. Wat je moet doen om dit te winnen? Lees snel verder!

Wat moet je doen om te winnen?

Om de jubileum-auto een maand mee te krijgen moet je hem eerst ontwerpen. We hebben een Toyota Yaris ter beschikking en jij mag hier een heel nieuw design voor maken. Het afplaktape, de spuitbussen en de verfkwasten staan klaar! Jouw design ga je namelijk zelf op de auto zetten. Aan jou de uitdaging dus om het allerbeste ontwerp te maken.

Wat win je precies?

Wanneer jouw ontwerp de auto staat ben je klaar voor vertrek! Je krijgt de auto met een volle tank mee en een maand lang kun je doen wat je wilt. Zoals bijvoorbeeld een maand lang met je vrienden roadtrippen door europa! Vergeet vooral niet je kiekjes van voor de Arc de Triomphe en de Toren van Pisa door te sturen. Wanneer je de deelauto niet gebruikt kun je hem natuurlijk delen op mywheels.nl. De inkomsten mag je dan zelf houden.

Waar moet het ontwerp aan voldoen?

 • Het ontwerp dat je maakt gaat op de lak van de auto.
 • Jij gaat het ontwerp uitvoeren. Dit moet je dus wel willen/kunnen. Natuurlijk krijg je hulp van ons en kun je ook je eigen hulptroepen meenemen.
 • We hebben een budget van €500 voor het uitvoeren van jouw ontwerp, houd daar rekening mee.
 • We willen van de hele wedstrijd beeldmateriaal maken voor onze social media kanalen, hier moet je geen problemen mee hebben.
 • Het ontwerp moet je maken in dit sjabloon (.png of .ai).

Lees de actievoorwaarden voor alle informatie die je moet weten over de wedstrijd.

Zie jij jezelf al rondrijden in je eigen ontwerp deze zomer? Mail je naam, adres, telefoonnummer en natuurlijk je ontwerp uiterlijk zondag 22 juli 2018 naar pimp@mywheels.nl. Vergeet ons ook niet te vertellen wat je zou willen doen met de auto wanneer je deze een maand mee krijgt.

De winnaar wordt dinsdag 24 juli 2018 bekend gemaakt. Wij nemen dan contact met je op.

Voor inspiratie en meer informatie over MyWheels klik hier.

*Door mee te doen aan de wedstrijd ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden Jubileum Ontwerpwedstrijd

Algemeen

 • de actieperiode van de MyWheels Jubileum Ontwerpwedstrijd loopt van 29 juni 2018 tot en met zondag 22 juli 2018.

Deelname

 • Deelname aan deze actie staat open voor een ieder van 18 jaar of ouder, die gedurende de actie in Nederland woont, in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs. Medewerkers van MyWheels zijn uitgesloten van de actie.
 • Als je meedoet aan de MyWheels Jubileum Ontwerpwedstrijd binnen de actieperiode, maak je kans om jouw ontwerp uit te voeren op de jubileum auto. Vervolgens mag je een maand lang deze auto gebruiken. Je krijgt de auto mee met een volle tank. Verdere brandstofkosten zijn voor eigen rekening. Je mag met de auto naar het buitenland.
 • Van de maand dat je de auto gebruikt willen wij beeldmateriaal op onze social kanalen delen. Hier moet je geen problemen mee hebben. Je moet minimaal 4 foto’s sturen waar je met de deelauto onderweg bent.
 • Dinsdag 24 juli 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Door akkoord te gaan met de actievoorwaarden geef je ons toestemming om jouw ontwerp te mogen publiceren zonder naamsvermelding. Ook wanneer jouw ontwerp niet wint.
 • De jubileum auto krijg je een maand aaneengesloten mee binnen de periode van 1 augustus tot uiterlijk 1 november.
 • De prijs is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde.
 • Geef je gegevens op (bijvoorbeeld van anderen) die niet op waarheid berusten? Dan word je automatisch uitgesloten van deelname.

Tot slot

 • Op deze actie is het Nederlands recht van toepassing.
 • MyWheels is gerechtigd de actievoorwaarden en/of prijzen tussentijds zonder opgave van redenen te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden vindt je in dat geval op deze pagina.
 • MyWheels aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of kosten met betrekking tot deelname aan de MyWheels Jubileum Ontwerpwedstrijd

 

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Aanpassingen Voorwaarden Verzekeringen

Zoals je wellicht weet staan de premies van autoverzekeringen onder druk. Wij worden hier helaas ook mee geconfronteerd en onze verzekeraar heeft de voorwaarden en tarieven aangepast. Dit betekent dat vanaf 1 juli vernieuwde voorwaarden Lees verder…

MyWheels

We Make The City Festival

Het festival dat steden beter maakt. Dat is de strijdkreet van het We Make The City-festival dat deze week in Amsterdam plaatsvindt. Vijf dagen lang kun je kijken en luisteren naar verschillende filmvertoningen, lezingen, exposities Lees verder…

MyWheels

Beheerder Dinand aan het woord

Alle MyWheels deelauto’s hebben een beheerder. Dit zijn de vrijwilligers op lokatie, ons aanspreekpunt en ambassadeurs. Wij zijn ontzettend blij met deze fijne mensen, maar wie zijn ze? Waarom zetten zij zich in voor autodelen Lees verder…