Met een MyWheels deelauto mag je ook naar het buitenland op vakantie. Het tanken ziet er in elk land weer net even anders uit. De namen en de kleuren zullen verschillen. Voor je het weet tank je de verkeerde brandstof. Dat is erg slecht voor de motor van de auto!  Om dit te voorkomen hebben we een overzicht gemaakt met de benamingen voor de brandstof in de populairste Europese landen.

Verkeerd getankt?

Mocht het je toch gebeuren dat je de verkeerde brandstof hebt getankt. Start de auto niet! Bel direct naar MyWheels op 085-7734222 en dan helpen wij je verder om dit zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je de auto moeten verplaatsen, zet hem dan in z’n vrij en duw hem naar de aangewezen plek.

Bereid je goed voor en weet wat je moet tanken. Hopelijk voorkom je zo een vervelende vertraging in je vakantie. Fijne vakantie met je deelauto!

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd mailen naar support@mywheels.nl of bellen naar 085-7734222.

Nederland
Euro 95 benzine
Euro 98 benzine
Diesel
LPG
België Super 95/Eurosuper 95/Essence Sans Plomb Superplus/Eurosuper 98/Essence Super Sans Plomb/Super 98 Diesel/ Gazole LPG/GLP
Duitsland Superbenzin / Super 95 Superplus 98 Diesel LPG
Frankrijk Sans Plomb 95, SP95-E10 Super Sans Plomb Gazole GPL
Zwitserland Super Super Plus Diesel LPG, GPL
Italië Benzina Senza, Piombo / Verde Benzina Super Senza, Piombo / Verde Plus Gasolio, Diesel GPL, gasauto
Spanje Gasolina Sin Plomo 95 Gasolina Sin Plomo 98 Gasoléo, (Aceite) Diesel GLP, gasauto
Groot-Brittannië Premium Unleaded Super Plus, Super Unleaded Diesel LPG, autogas
Tsjechië Natural 95 Natural 98 Nafta, Mazot LPG
Kroatië Super 95 Natural 98 Dizel, (Euro)Diesel LPG
Denemarken Blyfri 95 Blyfri 98 Diesel LPG
Hongarije Szuper 95 Szuper 98, 98 Oktan Diesel, Dizel LPG, Gaz,PB-gáz
Oostenrijk Super (bleifrei) Super Plus Diesel LPG

 

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Asfalt of spoor? Het antwoord op file.

Op onze facebookpagina hebben wij een poll geplaatst. Hier kon antwoord worden gegeven op de vraag wat de oplossing is voor alle fileproblematiek. Hieronder zie je duidelijk hoe het overgrote deel van de stemmers erover Lees verder…

MyWheels

Aanpassingen Voorwaarden Verzekeringen

Zoals je wellicht weet staan de premies van autoverzekeringen onder druk. Wij worden hier helaas ook mee geconfronteerd en onze verzekeraar heeft de voorwaarden en tarieven aangepast. Dit betekent dat vanaf 1 juli vernieuwde voorwaarden Lees verder…

MyWheels

Pimp MyWheels (Ontwerpwedstrijd)

MyWheels bestaat 25 jaar. Wie jarig is trakteert en daarom geven wij een maand lang gratis gebruik van onze jubileum-deelauto weg. Wat je moet doen om dit te winnen? Lees snel verder! Wat moet je Lees verder…