Een nette auto stelt iedereen op prijs.  Omdat we alle auto’s met elkaar delen is het belangrijk dat je de auto netjes en schoon weer achterlaat. Hier zijn een paar belangrijke zaken waar je op moet letten wanneer je een deelauto gebruikt.

Geen huisdieren

Het is in de deelauto’s van MyWheels niet toegestaan om huisdieren te vervoeren. Niet alleen wordt de auto vies door zand en haren, ook kunnen mensen allergisch zijn. Wanneer de deelauto bedekt is door bijvoorbeeld hondenharen, dan moet de auto worden gereinigd. Deze kosten worden als boete doorberekend aan de huurder die de hond heeft vervoerd. Beter is het voorkomen hiervan en je huisdieren thuis laten.

Niet roken

Helaas komt het voor dat dat er wordt gerookt in een deelauto. Hierdoor trekt de lucht in de bekleding van de auto. Ook kan de bekleding worden beschadigd door vallend as. Dit moet worden gerepareerd. Reinigings- en reparatiekosten worden in rekening gebracht. Ook voor roken in de auto zijn wij daarnaast genoodzaakt een boete te berekenen.

 

Afval

Het spreekt voor zich, maar controleer wanneer je de auto verlaat of je al je spullen bij je hebt. Dus ook je afval.

 

 

Zand/ modder/haren

Voordat je de sleutel in het dashboardkastje legt en de auto afsluit is het goed om nog even te kijken of de matten in de auto nog netjes zijn of dat je ze even uit moet kloppen.

 

 

Mocht je nou zien dat de auto niet netjes is achtergelaten, maak een aantal foto’s. Laat dit vervolgens aan ons weten. Voor vragen kun je altijd mailen naar support@mywheels.nl.

 

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Hoe koppel ik mijn ov-chipkaart?

MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe Lees verder…

MyWheels

Zomer- of winterbanden?

Binnenkort op wintersportvakantie? Check of de deelauto die je gebruikt de juiste banden heeft. In sommige europese landen ben je verplicht om met winterbanden te rijden in de winter. Gelukkig hebben veel MyWheels deelauto’s winterbanden Lees verder…

MyWheels

Een extra bestuurder toevoegen aan jouw contract

Je gaat op vakantie en huurt een auto via MyWheels. Wanneer jij een deelauto huurt dan ben jij de enige die verzekerd is als chauffeur. Maar moet je nu echt de hele vakantie alles zelf Lees verder…