Ben je al bezig met je plannen voor de vakantie? Veel mensen boeken nu hun wintersportvakantie en zijn al met de zomervakantie bezig. Wij geven je graag een paar tips en hebben een leuke aanbieding voor je bij een partij waar wij mee samenwerken.

Autodelen

Nog steeds gaan de meeste mensen in Nederland met de auto op vakantie. Dit is niet alleen een duurzamere optie dan het vliegtuig maar ook ben je een stuk flexibeler in waar je heen kunt gaan op je vakantie. Kijk op MyWheels.nl of een van je buren de geschikte auto voor je vakantie uitleent.

Luggage masters: je bagage reist vooruit!

LuggageMasters biedt een service aan waar ze al je bagage van deur tot deur vervoeren.

Of je met vrienden, familie of je bedrijf gaat skiën, geen zorgen meer over al die koffers, skischoenen, ski’s en overige bagage. Dan hoef je geen grote auto te regelen en kan je ontspannen met vakantie. Je bagage wordt altijd over de weg vervoerd en niet door de lucht.

Boek nu met korting! Vermeld bij je offerte-aanvraag ‘MYWHEELS’ in het opmerkingenveld en ontvang een welkomstkorting van €25!

Camper delen met Goboony

Wist je al dat campers ook volop gedeeld worden? Goboony hanteert eigenlijk hetzelfde principe als MyWheels, maar is volledig gericht op het verhuren van campers. Zo zorgen ze er voor dat de productie van campers niet te hoog wordt, maar dat meerdere mensen van een camper kunnen genieten. Mocht je nog geen vakantieplannen hebben voor 2019? Huur dan een camper en maak bijvoorbeeld een van deze roadtrips.

Zoek het dichterbij

Natuur en Milieu schreef een artikel over duurzamere opties voor je bucketlist. Wat is bijvoorbeeld een goed alternatief voor New York of voor Fiji? Lees hier welke mooie reizen je zou kunnen maken, maar dan een stuk dichter bij huis.

 

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Een extra bestuurder toevoegen aan jouw contract

Je gaat op vakantie en huurt een auto via MyWheels. Wanneer jij een deelauto huurt dan ben jij de enige die verzekerd is als chauffeur. Maar moet je nu echt de hele vakantie alles zelf Lees verder…

MyWheels

Eerste rit bij MyWheels met Aron

Aron legt uit hoe je een auto bij MyWheels kunt huren. Stap voor stap neemt hij je mee door het proces. Hieronder kun je alles daarna nog even rustig doorlezen. Zoek een auto bij jou Lees verder…

MyWheels

Karina vertelt over MyWheels Open in Den Haag

Afgelopen woensdag waren we te gast bij de buurtbijeenkomst van het Statenkwartier in Den Haag. In samenwerking met de gemeente mogen we de mensen uit deze wijk namelijk een jaar gratis MyWheels Open aanbieden! Hieronder Lees verder…