Je gaat op vakantie en huurt een auto via MyWheels. Wanneer jij een deelauto huurt dan ben jij de enige die verzekerd is als chauffeur. Maar moet je nu echt de hele vakantie alles zelf rijden?

Nee hoor, dat is niet nodig. Anderen mogen ook op jouw contract rijden tijdens een huurperiode, maar ze moeten wel toegevoegd zijn aan je contract. Maak je geen zorgen, het is makkelijk en snel geregeld. Het verschilt alleen per contract net iets hoe het werkt.

Member- en Premium contract

Bij het Member- en Premium contract kun je gratis medebestuurders toevoegen. Ga daarvoor naar de pagina Contracten en voeg daar het e-mailadres van de medebestuurder toe.

Go contract

Bij het Go contract kun je medebestuurders toevoegen voor 1,25 euro per bestuurder per rit. Ga daarvoor naar de pagina Rijtegoed, bij de rit kun je het e-mailadres van de medebestuurder(s) toevoegen.

MyWheels Go MyWheels Member MyWheels Premium
Aantal gratis extra bestuurders 1,25 euro per extra bestuurder per rit, maximaal 3 2 4

Verzekering

Voordat een medebestuurder daadwerkelijk mag rijden, is het van belang dat diegene een volledig ingevuld account bij MyWheels heeft. Per mail ontvangt de medebestuurder inloggegevens waarmee hij of zijn kan inloggen op mywheels.nl en de gegevens kan invullen. Het is belangrijk dat  dit nauwkeurig en volledig gebeurd. Wanneer niet alles klopt, is de medebestuurder niet verzekerd.

Mocht je vragen hebben dan kun je bellen naar 085-7734222 of mailen naar support@mywheels.nl.

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Hoe koppel ik mijn ov-chipkaart?

MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe Lees verder…

MyWheels

Zomer- of winterbanden?

Binnenkort op wintersportvakantie? Check of de deelauto die je gebruikt de juiste banden heeft. In sommige europese landen ben je verplicht om met winterbanden te rijden in de winter. Gelukkig hebben veel MyWheels deelauto’s winterbanden Lees verder…

MyWheels

Eerste rit bij MyWheels met Aron

Aron legt uit hoe je een auto bij MyWheels kunt huren. Stap voor stap neemt hij je mee door het proces. Hieronder kun je alles daarna nog even rustig doorlezen. Zoek een auto bij jou Lees verder…