Groei je mee met MyWheels?

6 mrtNieuws

Groei jij mee met MyWheels?

Autodelen krijgt nu écht momentum. We willen blijven doorgroeien met MyWheels en het liefst maken we deze rit samen met onze leden, vrienden en andere geïnteresseerden. Daarom geeft The Sharing Group obligaties voor MyWheels uit. Zo profiteren we samen van onze groei. Je kunt al meedoen vanaf € 100,- met een jaarlijks rendement van 5%! Meer weten? Lees dan hieronder verder.

Trots onderdeel van de The Sharing Group

De obligaties worden uitgegeven door The Sharing Group, een snelgroeiende familie van ‘Good Sharing’ techbedrijven met dezelfde missie: meer sociale impact, minder impact op het milieu. Naast MyWheels zijn ook Mijndomein en Cargoroo onderdeel van The Sharing Group.

De voordelen

  • Lage instap: je kunt al meedoen vanaf €100

  • Goed rendement: jaarlijks 5% rente, uitbetaling per kwartaal

  • Aflossing op 01-01-2028, optioneel jaarlijks 20% aflossen

  • Geen achterstelling op een bank of andere financiering

  • Bij een minimale inleg van €1000 krijg je €150 MyWheels-rijtegoed cadeau

Meer informatie over de obligatie

Beleggen is niet zonder risico. Het is belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis. We raden je aan om het prospectus, het supplement en met name het hoofdstuk over de risicofactoren goed te lezen voordat je besluit in te schrijven op de obligaties.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.