Huur een autoHelpZakelijkZZP

Wil je de skiën in Zwitserland? De Spaanse zon opzoeken? Een weekendje naar Parijs? Dat kan óók gewoon met MyWheels. Met deze tips kun je het hele jaar door zorgeloos met een deelauto op vakantie naar het buitenland.

Lees meer

Bij MyWheels zit je nergens aan vast. Je betaalt voor het aantal kilometers en uren dat je een deelauto huurt, that’s it. Maar wist je dat MyWheels ook abonnementen aanbiedt? Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en kunnen in veel gevallen - zeker als je een paar keer per maand een auto huurt - voordeliger uitpakken!

Lees meer

Heb je altijd al een keer elektrisch willen rijden? Het klinkt misschien wat onwennig, maar geloof ons: als je het eenmaal gedaan hebt, wil je niet meer anders! (En zo wel, dan hebben we ook alternatieven op benzine 😉). Bijna de helft van alle MyWheels auto’s is elektrisch en we hebben onze favoriete modellen voor je op een rij gezet.

Lees meer

Sander Voogsgeerd deed in 2018 zijn auto weg en stapte over op de deelauto’s van MyWheels. Nog geen twee maanden later werd hij beheerder en inmiddels beheert hij maar liefst vier deelauto’s in Wageningen. Sinds kort is MyWheels sponsor van Sander’s stichting, AED Wageningen, waarmee hij heeft gezorgd voor bijna 50 AED’s in de stad. Zijn missie is om van Wageningen een veilige en goed gedekte AED-gemeente te maken.

Lees meer

Is het je wel eens opgevallen dat onze deelauto’s er altijd stralend bij staan? Credits daarvoor gaan natuurlijk naar jou als gebruiker, omdat je de auto na gebruik weer schoon achterlaat. Maar de echte helden die ervoor zorgen dat alle deelauto’s van MyWheels blinkend schoon blijven, zijn de mensen achter onze partner Exegi Cleaning Solutions!

Lees meer

Afreizen naar Italië met een elektrische auto van MyWheels. Keje (28) en zijn vriendin deden het! In deze blog neemt hij je mee in de voorbereidingen en deelt hij zijn ervaringen en handige tips & trucs.

Keje: “ Het plan is om dit jaar twee weken naar Noord-Italië te gaan met de auto, een rit van totaal 2.500 kilometer met vier stops tussen Aosta en Lombardije. We hebben zelf geen auto, dus we kiezen deze zomer voor een MyWheels auto. De Hyundai Kona lijkt me de meest geschikte auto: 400 kilometer aan actieradius en goede snellaad mogelijkheden, dat klinkt als de perfecte auto voor onze vakantie!”

Lees meer

Als je zakelijk reist ken je het vast: je neemt de trein, pakt soms een (deel)auto en misschien stap je af en toe ook op een OV-fiets. Handig, al die opties, maar administratief gezien ook best een rompslomp. Met Shuttel is dit verleden tijd en heb je toegang tot alle soorten vervoer vanuit één app. Goed nieuws: vanaf vandaag zijn onze 1.700 deelauto’s ook beschikbaar via Shuttel!

Lees meer

Wie al even auto’s deelt via MyWheels is het ongetwijfeld opgevallen: de verschillende uiterlijkheden van onze deelauto’s. Wisselende kleuren, andere formaten of plekken op de auto... het begon inmiddels een aardig palet van variaties te worden.

Lees meer

We kunnen allemaal wel eens een momentje gebruiken om te ontladen. Even de deur uit, de buitenlucht in. Wat dat betreft verschillen we weinig van een elektrische auto, die moet namelijk af en toe ook even ontladen ;)

Lees meer

Vorige paginaVolgende pagina

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.