Wie al even auto’s deelt via MyWheels is het ongetwijfeld opgevallen: de verschillende uiterlijkheden van onze deelauto’s. Wisselende kleuren, andere formaten of plekken op de auto... het begon inmiddels een aardig palet van variaties te worden.

Lees meer

We kunnen allemaal wel eens een momentje gebruiken om te ontladen. Even de deur uit, de buitenlucht in. Wat dat betreft verschillen we weinig van een elektrische auto, die moet namelijk af en toe ook even ontladen ;)

Lees meer

Zin in een roadtrip, maar weet je niet waar naartoe? Geen nood, we hebben een leuke route langs unieke plekken voor je uitgestippeld! Voordat we vertrekken delen we nog wat tips met je zodat je goed voorbereid aan je roadtrip begint, maar ook genoeg ruimte overhoudt voor spontane avonturen.

Lees meer

MyWheels plaatst vandaag haar 1.000e deelauto. De auto werd vanmorgen feestelijk onthult in Groningen en is onderdeel van 175 nieuwe deelauto's die deze periode verspreid door Nederland in gebruik worden genomen.

Lees meer

Of het nou gaat om meer ruimte in de straat, of minder CO2-uitstoot; een autodeler is een slimme rijder. Je bent namelijk niet alleen voordeliger uit, maar draagt ook bij aan het vergroenen van jouw directe omgeving. En met hoe meer delers we zijn, hoe beter. We geven je daarom drie ijzersterke argumenten waarmee jij je buurman overtuigt ook autodeler bij MyWheels te worden.

Lees meer

Als je wat nieuws aanbiedt als bedrijf, wil je natuurlijk graag weten hoe het bevalt. Daarom belden we met Mark Salomonson, een van onze nieuwe abonnees en stiekem een autodeler van het eerste uur.

Lees meer

Om Nederland mobiel te houden zijn er maar 1 miljoen auto's nodig in plaats van de huidige 9 miljoen. MyWheels gelooft dat dit kan en werkt dan ook elke dag hard aan deze missie. We zijn daarom erg trots om mee te delen dat MyWheels de krachten bundelt met Juuve! Samen kunnen we nog sneller groeien en nóg meer impact maken.

Lees meer

Natuur & Milieu en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat reiken jaarlijks de Autodeel Award uit. De gemeente Amsterdam is dit jaar met MADE (MyWheels & Amsterdam Delen Elektrisch) de grote winnaar van de Autodeel Award 2020.

Lees meer

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe MyWheels app voor iOS en Android live gegaan.

Lees meer

Vorige paginaVolgende pagina

8/10

461 beoordelingen bij Kiyoh

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.