Is het je wel eens opgevallen dat onze deelauto’s er altijd stralend bij staan? Credits daarvoor gaan natuurlijk naar jou als gebruiker, omdat je de auto na gebruik weer schoon achterlaat. Maar de echte helden die ervoor zorgen dat alle deelauto’s van MyWheels blinkend schoon blijven, zijn de mensen achter onze partner Exegi Cleaning Solutions!

Lees meer

Afreizen naar Italië met een elektrische auto van MyWheels. Keje (28) en zijn vriendin deden het! In deze blog neemt hij je mee in de voorbereidingen en deelt hij zijn ervaringen en handige tips & trucs.

Keje: “ Het plan is om dit jaar twee weken naar Noord-Italië te gaan met de auto, een rit van totaal 2.500 kilometer met vier stops tussen Aosta en Lombardije. We hebben zelf geen auto, dus we kiezen deze zomer voor een MyWheels auto. De Hyundai Kona lijkt me de meest geschikte auto: 400 kilometer aan actieradius en goede snellaad mogelijkheden, dat klinkt als de perfecte auto voor onze vakantie!”

Lees meer

Als je zakelijk reist ken je het vast: je neemt de trein, pakt soms een (deel)auto en misschien stap je af en toe ook op een OV-fiets. Handig, al die opties, maar administratief gezien ook best een rompslomp. Met Shuttel is dit verleden tijd en heb je toegang tot alle soorten vervoer vanuit één app. Goed nieuws: vanaf vandaag zijn onze 1.700 deelauto’s ook beschikbaar via Shuttel!

Lees meer

Wie al even auto’s deelt via MyWheels is het ongetwijfeld opgevallen: de verschillende uiterlijkheden van onze deelauto’s. Wisselende kleuren, andere formaten of plekken op de auto... het begon inmiddels een aardig palet van variaties te worden.

Lees meer

We kunnen allemaal wel eens een momentje gebruiken om te ontladen. Even de deur uit, de buitenlucht in. Wat dat betreft verschillen we weinig van een elektrische auto, die moet namelijk af en toe ook even ontladen ;)

Lees meer

Zin in een roadtrip, maar weet je niet waar naartoe? Geen nood, we hebben een leuke route langs unieke plekken voor je uitgestippeld! Voordat we vertrekken delen we nog wat tips met je zodat je goed voorbereid aan je roadtrip begint, maar ook genoeg ruimte overhoudt voor spontane avonturen.

Lees meer

MyWheels plaatst vandaag haar 1.000e deelauto. De auto werd vanmorgen feestelijk onthult in Groningen en is onderdeel van 175 nieuwe deelauto's die deze periode verspreid door Nederland in gebruik worden genomen.

Lees meer

Of het nou gaat om meer ruimte in de straat, of minder CO2-uitstoot; een autodeler is een slimme rijder. Je bent namelijk niet alleen voordeliger uit, maar draagt ook bij aan het vergroenen van jouw directe omgeving. En met hoe meer delers we zijn, hoe beter. We geven je daarom drie ijzersterke argumenten waarmee jij je buurman overtuigt ook autodeler bij MyWheels te worden.

Lees meer

Als je wat nieuws aanbiedt als bedrijf, wil je natuurlijk graag weten hoe het bevalt. Daarom belden we met Mark Salomonson, een van onze nieuwe abonnees en stiekem een autodeler van het eerste uur.

Lees meer

Vorige paginaVolgende pagina

8/10

461 beoordelingen bij Kiyoh

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.