Corona-update: wijzigingen MyWheels in relatie tot COVID-19

17 mrt 2020Nieuws

Update 11 mei 2020: vanaf vandaag gelden de reguliere tarieven weer en betaal je annuleringskosten als je een rit annuleert binnen 24 uur voor aanvang van de rit. Tussen twee ritten blokkeren we de auto nog steeds 2 uur.

Wij hopen dat onze leden en hun geliefden allemaal gezond zijn en blijven. Door oog te hebben voor elkaar en de richtlijnen vanuit het RIVM na te leven, moeten we erop vertrouwen dat de situatie zo snel mogelijk stabiliseert en we deze periode goed doorkomen met elkaar.

Wij nemen de volgende maatregelen als MyWheels:

Tarieven 30% lager tot 11 mei
Het advies is om zoveel mogelijk thuis te werken en te blijven. Echter zullen de mensen in de vitale beroepsgroepen toch op hun werk moeten komen. Een deelauto kan dan een goed alternatief zijn. Verder zijn er altijd mensen die om een andere reden de deur uit moeten. Daarom hebben wij besloten om voor de ritten die plaatsvinden van 17 maart tot 11 mei de tarieven met 30% te verlagen, zowel het uurtarief als de kilometerprijzen. Voor reeds geboekte ritten in deze periode gelden tevens de aangepaste tarieven.

Gratis annuleren
Reserveringen voor de periode tussen 17 maart en 11 mei kunnen gratis worden geannuleerd. Stuur na annulering een mail naar [email protected] en wij zullen de automatisch berekende annuleringskosten terugstorten op je saldo of verrekenen met de eerstvolgende factuur (afhankelijk van je type abonnement).

Standaard 2 uur tussen de ritten
Het RIVM geeft aan dat de kans om besmet te raken via oppervlakten erg klein is. Onze auto's worden regelmatig van binnen gereinigd met desinfecterende schoonmaakproducten. Neem eventueel ook zelf maatregelen door reinigingsdoekjes te gebruiken voor de start van je rit. Ondanks dat het besmettingsgevaar erg klein is, hebben wij onze systemen zodanig ingesteld dat een auto na afloop van een rit 2 uur geblokkeerd wordt om de kans op besmetting verder te verkleinen.

Mocht je vragen hebben hierover, stel ze dan gerust via [email protected] We staan allemaal klaar om jullie te helpen, vanuit huis welteverstaan.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Read more

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Read more
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Read more
Dit wil ik even met je delen…
Read more
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Read more

Follow us

8/10

461 reviews at Klantenvertellen

It's our belief that we can keep the Netherlands on the move with just one million cars. We can do our bit by promoting the use of shared cars. Because the more cars we share, the fewer cars we need to own. If there’s always a shared car just around the corner, you can go wherever you want, whenever you want. MyWheels. Only benefits.