Heb je vakantieplannen met de fiets of caravan? Ga je een dagje helpen bij de verhuizing van een vriend en heb je een boedelbak gehuurd? Dan heb je een auto met een trekhaak nodig. Geen zorgen, ook hiervoor kun je op MyWheels rekenen!

Read more

Gebruikers van MyWheels kunnen door samenwerking al in 2023 in de eerste zonneauto's met lange actieradius rijden.

Read more

Wil je de skiën in Zwitserland? De Spaanse zon opzoeken? Een weekendje naar Parijs? Dat kan óók gewoon met MyWheels. Met deze tips kun je het hele jaar door zorgeloos met een deelauto op vakantie naar het buitenland.

Read more

Bij MyWheels zit je nergens aan vast. Je betaalt voor het aantal kilometers en uren dat je een deelauto huurt, that’s it. Maar wist je dat MyWheels ook abonnementen aanbiedt? Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en kunnen in veel gevallen - zeker als je een paar keer per maand een auto huurt - voordeliger uitpakken!

Read more

Heb je altijd al een keer elektrisch willen rijden? Het klinkt misschien wat onwennig, maar geloof ons: als je het eenmaal gedaan hebt, wil je niet meer anders! (En zo wel, dan hebben we ook alternatieven op benzine 😉). Bijna de helft van alle MyWheels auto’s is elektrisch en we hebben onze favoriete modellen voor je op een rij gezet.

Read more

Sander Voogsgeerd deed in 2018 zijn auto weg en stapte over op de deelauto’s van MyWheels. Nog geen twee maanden later werd hij beheerder en inmiddels beheert hij maar liefst vier deelauto’s in Wageningen. Sinds kort is MyWheels sponsor van Sander’s stichting, AED Wageningen, waarmee hij heeft gezorgd voor bijna 50 AED’s in de stad. Zijn missie is om van Wageningen een veilige en goed gedekte AED-gemeente te maken.

Read more

Is het je wel eens opgevallen dat onze deelauto’s er altijd stralend bij staan? Credits daarvoor gaan natuurlijk naar jou als gebruiker, omdat je de auto na gebruik weer schoon achterlaat. Maar de echte helden die ervoor zorgen dat alle deelauto’s van MyWheels blinkend schoon blijven, zijn de mensen achter onze partner Exegi Cleaning Solutions!

Read more

Afreizen naar Italië met een elektrische auto van MyWheels. Keje (28) en zijn vriendin deden het! In deze blog neemt hij je mee in de voorbereidingen en deelt hij zijn ervaringen en handige tips & trucs.

Keje: “ Het plan is om dit jaar twee weken naar Noord-Italië te gaan met de auto, een rit van totaal 2.500 kilometer met vier stops tussen Aosta en Lombardije. We hebben zelf geen auto, dus we kiezen deze zomer voor een MyWheels auto. De Hyundai Kona lijkt me de meest geschikte auto: 400 kilometer aan actieradius en goede snellaad mogelijkheden, dat klinkt als de perfecte auto voor onze vakantie!”

Read more

Als je zakelijk reist ken je het vast: je neemt de trein, pakt soms een (deel)auto en misschien stap je af en toe ook op een OV-fiets. Handig, al die opties, maar administratief gezien ook best een rompslomp. Met Shuttel is dit verleden tijd en heb je toegang tot alle soorten vervoer vanuit één app. Goed nieuws: vanaf vandaag zijn onze 1.700 deelauto’s ook beschikbaar via Shuttel!

Read more

Next page

8/10

461 reviews at Kiyoh

It's our belief that we can keep the Netherlands on the move with just one million cars. We can do our bit by promoting the use of shared cars. Because the more cars we share, the fewer cars we need to own. If there’s always a shared car just around the corner, you can go wherever you want, whenever you want. MyWheels. Only benefits.