Sander Voogsgeerd deed in 2018 zijn auto weg en stapte over op de deelauto’s van MyWheels. Nog geen twee maanden later werd hij beheerder en inmiddels beheert hij maar liefst vier deelauto’s in Wageningen. Sinds kort is MyWheels sponsor van Sander’s stichting, AED Wageningen, waarmee hij heeft gezorgd voor bijna 50 AED’s in de stad. Zijn missie is om van Wageningen een veilige en goed gedekte AED-gemeente te maken.

Read more

Afreizen naar Italië met een elektrische auto van MyWheels. Keje (28) en zijn vriendin deden het! In deze blog neemt hij je mee in de voorbereidingen en deelt hij zijn ervaringen en handige tips & trucs.

Keje: “ Het plan is om dit jaar twee weken naar Noord-Italië te gaan met de auto, een rit van totaal 2.500 kilometer met vier stops tussen Aosta en Lombardije. We hebben zelf geen auto, dus we kiezen deze zomer voor een MyWheels auto. De Hyundai Kona lijkt me de meest geschikte auto: 400 kilometer aan actieradius en goede snellaad mogelijkheden, dat klinkt als de perfecte auto voor onze vakantie!”

Read more

Als je wat nieuws aanbiedt als bedrijf, wil je natuurlijk graag weten hoe het bevalt. Daarom belden we met Mark Salomonson, een van onze nieuwe abonnees en stiekem een autodeler van het eerste uur.

Read more

Een half jaar geleden verhuisde Laura Leeuwis van Amsterdam naar Monnickendam. Een eigen auto leek haar wel handig. Totdat ze eerst even een deelauto huurde. Nu is ze helemaal om: het bevalt zo goed dat een eigen auto niet meer nodig is.

Read more

Deze keer vertelt Inie Paulus uit Gorinchem haar verhaal. Ze is al 9 jaar lid en sinds kort de beheerder van de Citroën C1 aan het Kazerneplein in Gorinchem.

Read more

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele voordelen. Lees meer over haar ervaringen met het autodelen bij MyWheels.

Read more

Deze keer vertellen Bart en Ellen uit Goirle hun verhaal. Zij zijn al bijna acht jaar de beheerders van de Citroën C3 in de Peppelgaard Goirle.

Read more

Alle MyWheels deelauto’s hebben een beheerder. Dit zijn de vrijwilligers op lokatie, ons aanspreekpunt en ambassadeurs. Wij zijn ontzettend blij met deze fijne mensen, maar wie zijn ze?

Read more

Alle MyWheels deelauto’s hebben een beheerder. Dit zijn de vrijwilligers op locatie, ons eerste aanspreekpunt. Wij zijn ontzettend blij met deze fijne mensen, maar wie zijn ze? Waarom zetten zij zich in voor autodelen met MyWheels?

Read more

Next page

8/10

461 reviews at Kiyoh

It's our belief that we can keep the Netherlands on the move with just one million cars. We can do our bit by promoting the use of shared cars. Because the more cars we share, the fewer cars we need to own. If there’s always a shared car just around the corner, you can go wherever you want, whenever you want. MyWheels. Only benefits.