Aanmelden
Wat gebeurt er na het aanmelden?

Na het invullen van jouw gegevens en het maken van je eerste reservering wordt het account automatisch gecontroleerd. Zo controleren we bijvoorbeeld:

  • Of jouw rijbewijs geldig is.

  • Of je betalingsrisico's op naam hebt.

  • Of je jouw telefoonnummer en e-mailadres hebt geverifieerd.
    Of je niet al een account hebt bij ons.

In de meeste gevallen lukt het om een account automatisch te activeren, maar niet altijd. Lees hieronder over de mogelijke uitkomsten van de automatische controle.

Handmatige controle
Na het maken van je eerste reservering kan het zijn dat wij nog een handmatige controle willen uitvoeren op jouw account. Je kunt dan al wel auto's reserveren, maar nog niet gebruiken.

Je ontvangt van ons automatisch bericht over de handmatige controle. Dat kan tot 5 werkdagen duren. Het is niet mogelijk om hier navraag over te doen, wij nemen contact met jou op.

Account gedeactiveerd
Het kan voorkomen dat wij een account deactiveren. Bijvoorbeeld als het rijbewijs ongeldig is of je betalingsrisico's op naam hebt. Als jouw account wordt gedeactiveerd, ontvang je daar per mail bericht over. Het is dan helaas niet mogelijk om van onze deelauto's gebruik te maken.

8/10

461 beoordelingen bij Kiyoh

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.