Schade & schoonmaak
Schade tijdens de rit

Als er schade is ontstaan is dat natuurlijk altijd schrikken. Zorg dat je de auto op een veilige plek zet en bel bij noodsituaties eerst 112. Als iedereen veilig is kun je het schadeformulier gaan invullen. Er hoort een schadeformulier in de auto te liggen maar het kan ook via www.mobielschademelden.nl. Let op, als er een tegenpartij betrokken is moet je altijd samen een schadeformulier invullen en onderteken voordat je weer verder gaat. Als een van de partijen dit niet doet is het strafbaar dus de politie kan ingeschakeld worden.

Je kunt de schade het beste melden via de app. In het scherm van je rit staat een knop om schade aan te geven. Voeg daarbij foto's toe van zowel de schade als het schadeformulier. Lukt dit niet stuur dan alle informatie op naar [email protected]. Het schadeteam zal het dan verder gaan oplossen en je op de hoogte houden van het vervolg.

8/10

461 beoordelingen bij Kiyoh

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.