Aanmelden
Kan ik na aanmelden gelijk een auto huren?

Nadat we jouw zakelijke aanmelding hebben goedgekeurd kun je direct jezelf en collega’s toevoegen als gebruikers. Iedere toegevoegde medewerker ontvangt vervolgens een e-mail met daarin een uitnodiging om een account aan te maken. Hiervoor hebben ze o.a. hun rijbewijsgegevens nodig.

Meestal wordt een nieuw aangemaakt account automatisch geactiveerd. Een medewerker kan dan direct op pad! Heel soms moeten wij een account handmatig activeren, het kan zijn dat we nog aanvullende informatie van een medewerker nodig hebben omdat er bijvoorbeeld een cijfer van het rijbewijsnummer ontbreekt. In dat geval kan de medewerker pas de weg op als het account door MyWheels is geactiveerd. We houden medewerkers per e-mail op de hoogte van de status van hun account.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.