Tarieven
Hoe betaalt de medewerker parkeerkosten tijdens een rit?

De parkeerkosten tijdens een rit zijn de verantwoordelijkheid van de organisatie. Tijdens een rit dient de bestuurder altijd te zorgen voor een geldig parkeerbewijs indien nodig. Iedere organisatie bepaalt zelf hoe ze dit met hun werknemers regelen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een zakelijk account van een parkeerapp-dienst. Een deelauto heeft een vergunning om op een vaste plek of in een zone te mogen parkeren. Per auto kun je in de MyWheels app zien hoe dit geregeld is. Parkeerkosten daarbuiten zijn voor eigen rekening.

In Amsterdam kunnen een aantal elektrische MyWheels auto’s gratis parkeren. Na het selecteren van een auto kun je zien of dit bij jouw auto ook het geval is. Onder de foto staat in dat geval vermeld dat de auto een stadsbrede vergunning heeft, wat inhoudt dat je gratis kunt parkeren.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.