Tarieven
Wie betaalt de brandstof?

Het kilometertarief is inclusief brandstof. Elke auto heeft een tankpas of laadsleutel waarmee je kunt betalen. Deze ligt in het dashboardkastje en de pincode staat in de MyWheels app (bij je reservering). Voor een laadsleutel heb je geen pincode nodig.

  • Breng de auto terug met de tank ten minste ¼ gevuld.

  • Een elektrische auto sluit je aan op een laadpaal bij terugkomst als deze 80% of minder geladen is. Sluit een elektrische auto altijd aan als je parkeert op een laadplek.

Heeft een medewerker (per ongeluk) zelf de kosten voor het tanken of laden betaald? Dan kan de medewerker deze kosten declareren bij de werkgever met de tank- of laadbon en het kenteken van de auto. De MyWheels beheerder van de organisatie kan deze kosten verhalen bij MyWheels.

Mail de leesbare tankbon of het afschrift van het laden met tijd en datum samen met het kenteken van de auto naar [email protected]. De kosten worden dan gecrediteerd en op de volgende factuur in mindering gebracht.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.