Verzekering
Hoe is de auto verzekerd?

Schade of pech onderweg? Geen zorgen, al onze deelauto’s zijn uitstekend verzekerd en voorzien van pechhulp door heel Europa. Ook sluiten we een inzittendenverzekering af voor alle inzittenden, dus ook de passagiers van de auto. Een medewerker is alleen verzekerd tijdens de reservering. Is een medewerker later terug en is de reservering niet verlengd, dan ben je voor die extra tijd niet verzekerd.

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 500,- exclusief btw. Indien de schade verhaalbaar is op een tegenpartij, dan geldt er geen eigen risico. Het eigen risico zal bij de werkgever in rekening worden gebracht, afhankelijk van de interne afspraken wordt dit aan de medewerker doorbelast.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.