Bijzonderheden
Kan ik met de auto naar het buitenland?

Je kunt met een MyWheels deelauto naar alle Europese landen. Je hoeft dit bij het reserveren niet door te geven. Ook in het buitenland kun je rekenen op hulp bij pech.

De tank- laadpas werkt vaak niet in het buitenland. Deze kosten schiet je zelf voor. De MyWheels beheerder van de organisatie kan deze kosten verhalen bij MyWheels. Mail de leesbare tankbon of het afschrift van het laden met tijd en datum samen met het kenteken van de auto naar de beheerder. De beheerder stuurt dit door naar MyWheels. De kosten worden dan gecrediteerd en op de volgende factuur in mindering gebracht. Jij kunt de voorgeschoten kosten declareren bij je werkgever.

Houd er rekening mee dat er in het buitenland over het algemeen minder oplaadpunten zijn, dus plan je reis goed als je een elektrische auto huurt.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.