Huur een autoHelpZakelijkZZP
Laden (Elektrische auto)
Ik kan de laadsleutel niet vinden

De laadsleutel hangt aan de autosleutel, dit is een grijze/groene "druppel". De autosleutel vind je in het dashboardkastje. Is er geen laadsleutel aanwezig? Kijk eerst of hij niet op een andere plek ligt. Denk bijvoorbeeld aan een (zij)vakje of achter de zonneklep. Als je hem echt niet kunt vinden, bel ons op 085-7734222.

Heb je zelf de kosten voor het tanken of laden betaalt? Dan kan je deze kosten declareren bij je werkgever met de tank- laadbon en het kenteken van de auto. De MyWheels beheerder van jouw organisatie kan deze kosten verhalen bij MyWheels.

Mail MyWheels de leesbare tankbon of het afschrift van het laden met tijd en datum samen met het kenteken van de auto. De kosten worden dan gecrediteerd en op de volgende factuur in mindering gebracht.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.