Openen & sluiten
Hoe open en sluit ik een auto?

Smartphone
Ga in de MyWheels app of op mywheels.nl naar je rit. Daar kun je de rit te starten, de auto opent binnen 15 seconden.

Ben je terug en wil je de auto afsluiten na je rit?
Dan doe je dit ook in de rit door op Beëindigen te klikken. Doe dit als je buiten de auto staat en de sleutel weer in het dashboardkastje ligt. **Let op! **Sluit de auto nooit af met de sleutel bij het beëindigen van de rit.

OV-chipkaart
Je kunt elke OV-chipkaart gebruiken (ook anonieme), we schrijven geen geld van de chipkaart af.

Wil je een OV-chipkaart aan je account toevoegen? Houd deze dan aan het begin van je rit voor de lezer bij de voorruit. Je ontvangt automatisch een sms. Beantwoord deze sms met ‘Ja' om de OV-chipkaart aan je account te koppelen (dit hoef je maar één keer te doen). De auto opent binnen 15 seconden.

Ben je terug en wil je de auto afsluiten na je rit?
Dan kun je de auto ook afsluiten met de OV-chipkaart, nadat je de sleutel in het dashboardkastje hebt gelegd. Bij het sluiten met een OV-chipkaart beëindig je de rit niet, dat kun je via de MyWheels app of mywheels.nl doen, als je eerder terug bent.

Gebruik tijdens de rit de autosleutel om de auto te sluiten en weer te openen. Pas aan het einde van jouw rit sluit je met de smartphone of OV-chipkaart.

8/10

461 beoordelingen bij Kiyoh

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.